Plus desktop device
Website wordpress latexmuren

Op maat design & Rekentool

Voor Latexmuren hebben wij een prachtig website gerealiseerd met op maat design en rekentool.

CMS

WordPress

Page builder

Elementor

Design

Op maat gemaakt

Op maat plugin Yousource Latexmuren

Een rekentool van wereld klasse

Latexmuren wilde het voor hun klanten gemakkelijker maken om direct de kosten van hun diensten te kunnen zien. Daarom hebben wij een op maat gemaakte rekentool ontwikkeld die aan al hun wensen voldoet. Klanten kunnen eenvoudig aangeven welke diensten ze willen afnemen en voor hoeveel vierkante meters. Bovendien hebben ze de mogelijkheid om direct extra diensten toe te voegen om zo een zo volledig mogelijke service te ontvangen. De tool werkt niet alleen uitstekend, maar heeft ook een vlekkeloos en aantrekkelijk design.

WordPress in combinatie met Elementor

WordPress en Elementor vormen een krachtige combinatie voor het creëren van dynamische, gebruiksvriendelijke websites. WordPress, bekend om zijn flexibiliteit en eenvoud, biedt een sterke basis voor webontwikkeling. Elementor, aan de andere kant, is een van de toonaangevende page builders, die het mogelijk maakt om prachtige pagina’s te creëren zonder dat er codering nodig is.

Door WordPress en Elementor te combineren, kunnen gebruikers intuïtieve, responsive websites bouwen met drag-and-drop functionaliteit. Elementor’s uitgebreide bibliotheek van widgets en templates versterkt de mogelijkheden van WordPress, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om unieke en aantrekkelijke websites te creëren. Deze combinatie is ideaal voor zowel beginners als ervaren ontwikkelaars, omdat het zowel tijd als moeite bespaart zonder concessies te doen aan de kwaliteit en functionaliteit van de website.

Geschikt voor alle toestellen

Het belang van responsive websites kan niet genoeg worden benadrukt. Deze websites passen zich automatisch aan aan het schermformaat van het apparaat van de gebruiker, of het nu een desktop, laptop, tablet of smartphone is. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen via hun mobiele apparaten toegang hebben tot het internet. Het ontbreken van een responsive website kan leiden tot een slechte gebruikerservaring, waardoor potentiële klanten mogelijk weglopen.

 

 

Plus desktop device
Plus laptop device
Plus mobile device
Plus tablet device

Ook zo'n mooie website?

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan 🚀