Op maat App en Backend voor jouw onderneming

Met een op maat gemaakte App en Backend-systeem van Yousource haal je meer uit jouw onderneming. Je hebt alle controle en eigenaarschap over je systeem. Wij bouwen betaalbare systemen met de beste kwaliteit.

Jij bent de eigenaar

Transparantie en duidelijkheid is voor ons erg belangrijk. Daarom bespreken we alle aspecten van de overdracht en eigenaarschap alvorens we starten. Een ding is zeker: jij bent de eigenaar van de broncodes bij ons!

Snelle en fijne samenwerking

Ontwikkelen van een nieuwe app of backend is een grote stap voor je bedrijf en dat kan soms overweldigend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat de samenwerking en communicatie altijd helder en soepel verloopt.

Oplevering en onderhoud

Wij snappen heel goed dat je na oplevering de vrijheid wilt hebben om je app of backend in eigen beheer te nemen. De oplevering gaat daarom middels development documentatie. Hiermee kan een andere ontwikkelaar zonder veel moeite jouw product beheren.

"Reshad heeft met zijn team gebouwd aan mijn app OpenUpp. Ik heb Reshad ervaren als een zeer klantgericht persoon, persoonlijk en open in de communicatie. Reshad is goed in het vertalen van de wensen van de klant naar de technische bouwer. Dit is voor mij als klant heel fijn, omdat ik die taal niet spreek.."
solita bruning
Eigenaar Dusoleil ontwikkelingen

Een aantal succesverhalen: Backend & App

Backend Cure4Life
Backend Allhorses
Backend Slimsalon
Backend OpenUpp
Allhorses App
Allhorses App login
Allhorses App home
Allhorses App betaling
Allhorses App Ad plaatsen
Slimsalon App
Klanten app
Afspraak bevestiging
Salon app
Afspraken overzicht
Login Cure4Life
Menu Cure4Life
Dashboard Cure4Life
Profiel Cure4Life
Recepten Cure4Life
Uren registratie
Vrijwilligers app
Enquete App
Crossfit app
Training inschrijven

Hoe gaan wij te werk?

☕️ Kennismaking

Het eerste contact is geheel vrijblijvend. Hierin bespreken we je wensen en kijken of er wederzijds klik is voor de samenwerking.

🔬 Behoefte-analyse

Er is inderdaad een klik en intentie om samen te werken. In dit gesprek brengen wij alle wensen en behoeftes in kaart.

📝 Voorstel & onderhandeling

Wij werken de behoeftes uit in een voorstel met planning en procesplaten. Bij akkoord op het voorstel gaan wij gelijk van start.

🏁 Start bouwen

Bij Yousource werken wij in verschillende fase: alfa, beta , UI en productiefase. In de alfa-fase maken wij het skelet en voegen de belangrijkste functionaliteiten toe.

💬 Feedback-momenten

Wij delen het project op in vier delen. Wij doen dit om de klant zoveel mogelijk controle en grip over het project te geven. Elk deel kent minimaal één feedback-moment.

🚀 Levering product

De app of backend is nu klaar om gelanceerd te worden. Dit doen wij middels de levering van documentatie en een eigenaars-overdracht.

Maak nu een afspraak

Laten we samen kijken naar de groeimogelijkheden voor jouw onderneming.