Haal meer uit je onderneming

Met een op maat gemaakte App en Backend-systeem van Yousource haal je meer uit jouw onderneming. Je hebt alle controle en eigenaarschap over je systeem. Wij bouwen betaalbare systemen met de beste kwaliteit.

Apps en Backend

Jij bent de eigenaar

Transparantie en duidelijkheid is voor ons erg belangrijk. Daarom bespreken we alle aspecten van de overdracht en eigenaarschap alvorens we starten. Een ding is zeker: jij bent de eigenaar van de broncodes bij ons!

 

 

Applicaties in NL

Snelle & fijne samenwerking

Ontwikkelen van een nieuwe app of backend is een grote stap voor je bedrijf en dat kan soms overweldigend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk dat de samenwerking en communicatie altijd helder en soepel verloopt.

Webshop creation in NL

Oplevering & onderhoud

Wij snappen heel goed dat je na oplevering de vrijheid wilt hebben om je app of backend in eigen beheer te nemen. De oplevering gaat daarom middels development documentatie. Hiermee kan een andere ontwikkelaar zonder veel moeite jouw product beheren.

Hoe gaan wij te werk

Kennismakingsgesprek

Het eerste contact is geheel vrijblijvend. Hierin bespreken we je wensen en kijken of er wederzijds klik is voor de samenwerking.

 

Behoefte analyse

Er is inderdaad een klik en intentie om samen te werken. In dit gesprek brengen wij alle wensen en behoeftes in kaart.

 

Voorstel & onderhandeling

Wij werken de behoeftes uit in een voorstel met planning en procesplaten. Bij akkoord op het voorstel gaan wij gelijk van start.

Elementor design in NL

Start bouwen

Bij Yousource werken wij in verschillende fase: alfa, beta , UI en productiefase. In de alfa-fase maken wij het skelet en voegen de belangrijkste functionaliteiten toe.

Feedback momenten

Wij delen het project op in vier delen. Wij doen dit om de klant zoveel mogelijk controle en grip over het project te geven. Elk deel kent minimaal één feedback-moment.

Levering product

De app of backend is nu klaar om gelanceerd te worden. Dit doen wij middels de levering van documentatie en een eigenaars-overdracht.

"Reshad heeft met zijn team gebouwd aan mijn app OpenUpp. Ik heb Reshad ervaren als een zeer klantgericht persoon, persoonlijk en open in de communicatie. Reshad is goed in het vertalen van de wensen van de klant naar de technische bouwer. Dit is voor mij als klant heel fijn, omdat ik die taal niet spreek.."
solita bruning
Eigenaar Dusoleil ontwikkelingen

MAAK NU EEN AFSPRAAK ​

Laten we samen kijken naar de groeimogelijkheden voor jouw onderneming.