SlimSalon App

SlimSalon App

Posted 7 april 2017

Bij YouSource.nl werken wij altijd aan kwaliteit verbetering en dat hebben wij ook gedaan bij Slimsalon.nl. Wij hebben de website, CMR-systeem en App van Slimsalon.nl ontwikkeld. Vanaf de tekentafel tot en met eindproduct hebben wij nauw samengewerkt met Slimsalon.nl voor de beste resultaat. De klanten applicatie van Slimsalon.nl beschikt over een: login en registratie module, filter module op prijs en afstand, boeking tool voor het maken van afspraken, volledig geautomatiseerde notificatie module, favorieten module voor het ontvangen van aanbiedingen. De klanten kunnen na het inloggen direct de kapsalons in de buurt zien op een kaart voor meer specifiekere wensen kunnen zij gebruik maken van de filter om te zoeken op prijs, behandeling en of afstand. Wanneer er een kapsalon naar wens is gewonden is het maken van een afspraak zo gedaan. Dit scheelt kapsalon eigenaren 45 minuten tot 1 uur per dag. Nog belangrijker voor de kapsalon eigenaren is dat zij afspraken kunnen ontvangen zelfs wanneer zij gesloten zijn maar wel alle controle hebben over of de afspraak wordt bevestigd of niet. De app is inmiddels online en wordt door tien duizenden app gebruikers dagelijks gebruikt.  De app is beschikbaar voor iOS en Android.

Bij YouSource.nl werken wij op basis van het drie S’en model namelijk: slim, snel en scherp geprijsd! Dit zorgt ervoor dat we in de meeste gevallen tot 65% voordeliger zijn dan collega ontwikkelaars. YouSource.nl hecht veel waarde aan efficiënt ondernemen. Dat wil zeggen dat wij bij het ontwikkelen altijd rekening houden met de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van technologie en wet- regelgeving die eventueel voor u van belang kunnen zijn. Zo hebben we onze klanten ondersteund bij het opstellen van een privacy policy.

Bent u benieuwd wat Yousource.nl kan betekenen voor uw onderneming? U kunt ons via mail of WhatsApp bereiken. Neem gerust contact op met ons wij gaan het gesprek met u aan en komen zo samen met u tot de beste oplossing voor uw onderneming.

  • Klant : Slimsalon.nl
  • 07-04-2017 : Project afgeleverd
  • Design : Yes
  • Applicatie : Yes
  • Registratie & inloggen : Yes
  • Boeking systeem : Yes
  • iOS :
  • Android : Yes
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@yousource.nl

× How can we help you?