Dusoleilontwikkelingen

Dusoleilontwikkelingen

Posted 2 juli 2018

Voor Dusoleilontwikkelingen hebben wij de website verzorgd. Vanaf design tot implementatie op WordPress. Daarna hebben wij de website naar de wens van de klant opgezet en hebben wij de klant een cursus gegeven om altijd en overal zelf de website te kunnen beheren.

Bij YouSource.nl werken wij op basis van het drie S’en model namelijk: slim, snel en scherp geprijsd! Dit zorgt ervoor dat we in de meeste gevallen tot 65% voordeliger zijn dan collega ontwikkelaars. YouSource.nl hecht veel waarde aan efficiënt ondernemen. Dat wil zeggen dat wij bij het ontwikkelen altijd rekening houden met de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van technologie en wet- regelgeving die eventueel voor u van belang kunnen zijn. Zo hebben we onze klanten ondersteund bij het opstellen van een privacy policy.

Bent u benieuwd wat Yousource.nl kan betekenen voor uw onderneming? U kunt ons via mail of WhatsApp bereiken. Neem gerust contact op met ons wij gaan het gesprek met u aan en komen zo samen met u tot de beste oplossing voor uw onderneming.

  • Opdracht opgeleverd : Nog niet online
  • Design : Yes
  • Vormgeving : Yes
  • Afbeeldingen : Yes
  • Coaching : Yes
Naar Dusoleilontwikkeling
×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to info@yousource.nl

× How can we help you?